Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Οι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το καλοκαίρι του 1992, κλείνει φέτος 20 χρόνια ενεργής συμμετοχής και το γιορτάζει.

20 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή κι ακόμα φόβους, όνειρα κι εφιάλτες για να αποτελέσουν πολύ σύντομα τον πυρήνα μιας ευρύτερης κοινότητας που βαφτίστηκε “Low Bap”, δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία όχι μόνο στα μουσικά αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου κ.ά.), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ…

Ποιητικοί και καυστικοί, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μαζεύουν φίλους και στιγμιότυπα από τα περασμένα 20 χρόνια και ξαναθυμούνται μια πορεία ευτυχισμένη και ασυμβίβαστη στη μεγάλη γιορτή των Active Member για τα χρόνια που πέρασαν και για αυτά που έρχονται, με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Οργάνωση παραγωγής: STRAY music & KazandB

Πληροφορίες:

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ OPEN AIR. ΜΥΛΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - Έναρξη 9. 30 (doors open 8.30)

Εισιτήρια: Προπώληση 10€ / Ταμείο 13€

Προπώληση: IANOS – ΣΑΡΩΘΡΟΝ - ΕΝΤΕΧΝΟΝ

www.lowbap.com

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση