Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τη Mariah Carey. Το τηλέφωνο της τραγουδίστριας χτύπησε και από την άλλη άκρη της γραμμής την ενημέρωναν ότι ο μάνατζέρ της, Chris Lightly είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 44 ετών.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Lighty που ήταν επί χρόνια μάνατζερ και του 50 Cent,του PDiddy και του Ja Rule, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μετά από καυγά που είχε με την πρώην σύζυγό του.
Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Lighty, ο οποίος είχε χωρίσει πέρσι, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια στην εφορία.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, διάσημοι καλλιτέχνες, όπως ο Ice T και ο Russell Simmons μέσω του Twitter είπαν το δικό τους αντίο στον Lighty.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Chris Lightly. Σήμερα χάσαμε έναν ήρωα της hip hop σκηνής και έναν από τους αρχιτέκτονές της», έγραψε ο Simmons.

«Αντίο Chris, οι προσευχές μου θα είναι με την οικογένειά και τους αγαπημένους σου. Θεέ μου συγχώρεσέ τον», έγραψε η Rihanna.

Ο Chris Lighty ήταν μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας από το 1998 όταν και μαζί με τον Russell Simmons δημιούργησαν την Rush Management.

Είχε συνεργαστεί με τον Busta Rhymes, τον Q – Tip, τη Missy Elliott, τη Fantasia, τη Mya, τον LL Cool J και τον Nas και ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στη hip hop σκηνή.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση