Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Μια φανταστική περιοδεία που ξεπερνάει κάθε προσδοκία, ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό του εξωτερικού και όχι μόνο!

Μια περιοδεία που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, είναι αυτή του Χάρη Βαρθακούρη, του Δημήτρη Κόκοτα, του Γρηγόρη Μπιθικώτση και του Στέλιου Διονυσίου.

4 φωνές με ονόματα βαριά σαν ιστορία... ενώθηκαν με σκοπό να μας χαρίσουν μουσικές αναμνήσεις που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ. Κάθε ένας από τους 4 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσει τραγούδια του πατέρα του αλλά και τραγούδια διαχρονικά που αγαπήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά, μεγάλωσαν γενιές.

A TRIBUTE TO THE LEGENDS - WORLD TOUR

Οι γιοί των Γιάννη Πάριου, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στράτου Διονυσίου και Σταμάτη Κόκοτα αποφάσισαν να συνεργαστούν σε μια παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Αργεντινή και το καλοκαίρι του 2013 να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στην Ελλάδα. 4 νέα και ταλαντούχα παιδιά, που ο καθένας από αυτούς, έχει ήδη τη δική του πορεία στα μουσικά μονοπάτια και ένα παρελθόν αξιοζήλευτο.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Η παράσταση θα τελεί υπό την αιγίδα του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο της κα. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και τα έσοδα θα δοθούν στην "Ελπίδα".

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση