Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Η πανέμορφη Τομαζίνα, ήταν μέχρι τώρα πίσω από μερικές επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών, όπως το "Θα δώσω ρέστα" και το "Ποιά σ'αγαπάει" της Μαριάντας Πιερίδη αλλά και το "Πάντα εγώ" που ερμήνευσε πριν χρόνια, η Θέλξη καθώς έχει γράψει τους στίχους.

 

Με συνεργασίες επί σκηνής με όλα τα μεγάλα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης (Κατερίνα Στανίση, Θέμη Αδαμαντίδη, Πέτρο Ίμβριο, Χάρη Κωστόπουλο κ.α)... γύρισε με ένα ολόδικό της τραγούδι με τίτλο "Τι σου λείπει" σε στίχους του Φώντα Θεοδώρου και μουσική του Πάνου Καπίρη. Μια πανέμορφη μπαλάντα με ελαφρολαϊκά στοιχεία, που θα καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας πολύ γρήγορα όπως συνέβη και με εμάς.

 

Η Τομαζίνα λοιπόν, θα βρεθεί ζωντανά στο studio του Ράδιο Energy 96.6 την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 14:ΟΟ και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, για να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι και φυσικά να μας μιλήσει για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, τις εμφανίσεις της σε Αλεξανδρούπολη και Αθήνα αλλά και να τη γνωρίσουμε καλύτερα που είναι και το σημαντικότερο.

 

Όποιος επιθυμεί να δεί από κοντά την Τομαζίνα και να απολαύσει τη συνέντευξη, είναι ευπρόσδεκτος.

alt

Η είδηση, είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση