Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

ΡΑΔΙΟ ENERGY 96,6
 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 
Θέμα: ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
 
ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ENERGY 96,6 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98,4 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TRAVEL MAGAZINE KAI TOY ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ !
 
 
Εκστρατεία για τη συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να αποφευχθεί  η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όπως επιθυμούν ορισμένοι κύκλοι στην Τουρκία, ξεκινά ραδιοφωνικός σταθμός ΡΑΔΙΟ ENERGY 96.6, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΑΝΟΡΑΜΑ 98.4 και τα περιοδικά ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & TRAVEL magazine από την Θεσσαλονίκη.
Καθημερινά, 8-10 το πρωί στην εκπομπή του Αλέκου Παπαδόπουλου θα γίνονται σχετικές αναφορές και συνεντεύξεις με διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους για την ενημέρωση της κοινής γνώμης. 
Όσοι επιθυμούν να υπογράψουν το αίτημα για τη μη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, μπορούν να στείλουν email στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Όλα τα email θα πρέπει να έχουν και ονοματεπώνυμο, για να καταμετρηθούν ως υπογραφές, οι οποίες θα αποσταλούν -και ηλεκτρονικά και δια της διπλωματικής οδού- προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 
Παρακαλούμε το παρόν μήνυμα να προωθηθεί σε όσους το δυνατόν περισσότερους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:
Τηλ. 2310243984, κιν. 6975879720
Αλέκος Παπαδόπουλος
Δημοσιογράφος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση