Menu
A+ A A-

Η Ραλλία Χρηστίδου, με αφορμή τη νέα μεγάλη Ραδιοφωνική επιτυχία "Εγώ θα' ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου" που ερμηνεύει μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου, και τις επικείμενες εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαργαρίτη σε Αθήνα και επαρχία, έρχεται στο Ράδιο Energy 96.6 για μια αποκλειστική συνέντευξη, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 13:ΟΟ.

Με τραγούδια αγαπημένα, όπως το "Εγώ για σένα", "Είσαι μακριά", "Αν μετρηθούμε" και την εξαιρετική μπαλάντα "Μη μου ζητάς συγνώμη" που βρίσκεται στον δίσκο "Έτοιμη", η Ραλλία Χρηστίδου μας αποδεικνύει πως ήταν πάντα έτοιμη για μεγάλα πράγματα στον δρόμο που διάλεξε να ακολουθήσει και μάλλον το πέτυχε το στοίχημα.

Μια Ραδιοφωνική κουβέντα, με την Κική Βασιλειάδου, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 13:ΟΟ, στον "αέρα" του Ράδιο Energy 96.6 Fm για την Καβάλα και τη Δράμα, και στο www.energy966.com για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το νέο τραγούδι είναι σε μουσική της ίδιας της Ραλλίας, και σε στίχους της Sunny Μπαλτζή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας. Ράδιο Energy 96.6

Η Ραλλία Χρηστίδου στο Ράδιο Energy 96.6.

Όλα τα κείμενα που περιέχονται στο energy966.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτών των κειμένων με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση