Menu

Μουσικά Νέα.

A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ - CHARTS - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - LIVE GREEK RADIO.

Ο διαχρονικός, αγαπητός, χαμογελαστός και μοναδικός Θάνος Καλλίρης έβαλε σκοπό να ομορφύνει τις Πέμπτες σας, μέσα σε έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, παρέα με την κιθάρα του και τη γλυκιά φωνή του.

Το Mood Bar στο Μαρούσι, ανοίγει τις πόρτες του κάθε Πέμπτη... και παρουσιάζει τον Θάνο Καλλίρη σε ένα πρόγραμμα που θα φέρει στο μυαλό, μουσικές αναμνήσεις από την παλιά καλή εποχή της δισκογραφίας του ίδιου αλλά και συναδέλφων του.

"Το νου σου κύριε οδηγέ", "Γιορτάζω", "Ποιός" και όλα εκείνα τα τραγούδια που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι σαν να τα ακούς για πρώτη φορά.

Μαζί με τον Θάνο... και ο Νίκος Ορφανός. Ένα πρόγραμμα Unplugged, αλλά εντελώς στην πρίζα!

Ώρα έναρξης:23:ΟΟ

Είσοδος Ελεύθερη.

MOOD BAR: Κηφισίας 119, Μαρούσι. Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6933027337

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση