Menu
A+ A A-

Καλεσμένοι του Ράδιο Energy 96.6 Fm και της Κικής Βασιλειάδου, ήταν σήμερα Δευτέρα, οι ολόφρεσκοι και γεμάτοι όνειρα και πάθος για τη μουσική… Unique.

Με την πρώτη τους Ραδιοφωνική επιτυχία «Πάμε Μαζί» και την εκπληκτική Diana στη φωνή, κατέκλυσαν τα Ραδιόφωνα Αθήνας και περιφέρειας, καταφέρνοντας να σπάσουν το κατεστημένο, που θέλει δύο νέα παιδιά από την επαρχία, και συγκεκριμένα από την πόλη μας την Καβάλα, να μη βρίσκουν ανοιχτές πόρτες στα Ραδιόφωνα και στα Μ.Μ.Ε. Αλλά αν έχεις ταλέντο και αγάπη για τη δουλειά σου, πολεμάς και βγαίνεις νικητής.

Μεταξύ άλλων, οι Unique (Dim Gerkos & Deejay Tommy) μίλησαν για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον μουσικό χώρο και πόσο μάλλον σε συγκροτήματα τέτοιου είδους, που είναι και στη μόδα πια… και ανέφεραν πως αυτού του είδους ο ανταγωνισμός, είναι καλός και μόνο μπροστά μπορεί να σε πάει, και άσχετα με τους δύσκολους καιρούς που περνάει η δισκογραφία, εκείνοι επέμειναν και πάτησαν το πρώτο σκαλοπάτι για τη μουσική τους πορεία, αν και υπάρχει ο φόβος του αύριο στην άκρη του μυαλού.

Για τους Unique η εμφάνιση παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο, για αυτό και προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω κάτι διαφορετικό και κάτι όμορφο, χωρίς περιττά πράγματα… καθώς όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση και το στυλ, παίζουν το ρόλο τους στη νέα εποχή.

Με το άκουσμα του νέου τους τραγουδιού μέσα από τα Ραδιόφωνα, από τη μία… δεν θεωρούν πως έχουν καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο, αλλά από την άλλη, το χαμόγελο θα έρθει στα χείλη που μάλλον προδίδει το αντίθετο που είναι και η αλήθεια.

Όσο για τα νέα τους σχέδια, σίγουρα θα είναι πολλά, καθώς θα ετοιμάσουν μέσα στο χειμώνα κάτι καινούριο μουσικά, παρέα με κάποιο όνομα της δισκογραφίας (αν και δεν αποκάλυψαν αν θα είναι άντρας ή γυναίκα) και δεν λένε όχι και σε συνεργασία με καλλιτέχνες από τα talent shows.

 Ένα συγκρότημα, που όπως λέει και το όνομά τους, είναι μοναδικό, αν και οι ίδιοι κρατάνε ακόμα χαμηλά το κεφάλι και προσπαθούν κάθε μέρα να δίνουν όλο και περισσότερα στους θαυμαστές τους, που αν και νέοι στο χώρο… έχουν το δικό τους φανατικό κοινό.

To νέο τραγούδι των UNIQUE με τίτλο "ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ" κυκλοφορεί από τη LYRA / WARNER

*Το ηχητικό μέρος της συνέντευξης, μπορείτε να το ακούστε στην αντίστοιχη Καρτέλα του site.


alt

Η είδηση είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση