Menu
A+ A A-

Μια από τις σπουδαιότερες αντρικές λαϊκές φωνές της νύχτας, με σταθερό χαρακτήρα και σοβαρές μουσικές επιλογές στο ρεπερτόριο που επέλεξε, θα βρίσκεται κοντά μας, για μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη, που θα ακουμπήσει στο παρελθόν, και θα φτάσει μέχρι το τώρα... που είναι δύσκολο μουσικά, αλλά ο καλλιτέχνης φαίνεται πάντα στα δύσκολα.

Ο πολύ αγαπητός και αξιόλογος Καβαλιώτης καλλιτέχνης, Νώντας Δωρής, θα βρεθεί ζωντανά στο studio του Ράδιο Energy 96.6 Fm και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, για δύο ολόκληρες ώρες… από τις 12:00 μέχρι και τις 14:00, σε μια κουβέντα από την οποία θα μάθουμε πολλά για τον γνωστό τραγουδιστή, το παρελθόν του, το παρόν του, και κυρίως το μέλλον του… που προβλέπεται εντυπωσιακό, όπως και η μέχρι τώρα πορεία του. Φυσικά, θα ακούσουμε όλες εκείνες τις επιτυχίες που τον έβαλαν στην πρώτη θέση, τότε που η μουσική είχε άλλο «αέρα», όπως το «Για τα φιλιά σου» και το «Πάλι για σένα».

Τι γνώμη έχει για τη νέα μόδα στη μουσική; Γιατί το λαϊκό τραγούδι πήγε σε δεύτερη μοίρα; Πως βλέπει το δισκογραφικό μέλλον στην εποχή του Internet; Σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει το τραγούδι λόγω του συστήματος; Έχει παράπονα από συναδέλφους του;

Αυτές οι ερωτήσεις και πολλές ακόμα, περιμένουν απαντήσεις, και θα δωθούν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00, μέσα από τον Ραδιοφωνικό αέρα, του Ράδιο Energy 96.6 Fm.


alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση