Menu
A+ A A-

Δεν τα πάει και τόσο καλά με τις πρεμιέρες η Δέσποινα Βανδή αφού όσο χρόνια και αν περάσουν συνεχίζει να έχει αρκετό άγχος.

"Δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρεμιέρες! Έχω ένα περιττό άγχος και δεν μπορώ ν΄απαλλαγώ χρόνια απ΄αυτό. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει. Πάντα είχα την ίδια αγωνία!", είπε η Δέσποινα στο Fthis.tv.

Μάλιστα, πιο παλιά... παραδέχτηκε πως έκανε περισσότερα πολύπλοκα πράγματα γεγονός που ενίσχυε το άγχος της.

"Παλαιότερα έκανα πολύπλοκα πράγματα γιατί είχα πάντα στο μυαλό μου αν θα συντονιστούν τα σκηνικά, οι τεχνικοί, τα ρούχα… όλο αυτό το show", τόνισε.

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε μια φορά που τραγουδούσε στο Rex και δεν μπορούσε να κατέβει από τη σκηνή. "Υπήρχε ένα σκηνικό, και η μισή σκηνή σηκωνόταν ψηλά. Κάποια στιγμή έπρεπε να κατέβει αλλά δεν κατέβηκε ποτέ και φώναζα κάποιος να με κατεβάσει", εξιστόρησε γελώντας.

Όμως δεν ήταν ο δρόμος της στρωμένος με ροδοπέταλα αφού υπήρξαν φορές που τραγουδούσε σε άδειο μαγαζί προτού κάνει δισκογραφία.

"Πρώτη φορά πάτησα στο Ποσειδώνιο με τον Βασίλη Καρρά, ως μικρή τραγουδίστρια. Εννοώ μικρή, χωρίς δισκογραφία, που έβγαινα και τραγουδούσα στην αρχή! Όλο το μαγαζί ήταν άδειο", είπε η Δέσποινα.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση