Menu
A+ A A-

Αν η είδηση του χωρισμού τους μέσα στο φετινό καλοκαίρι έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε αυτή της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον των δυο καλλιτεχνών, η Φωτεινή Δάρρα έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό από προσώπου γης επειδή βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

alt

Σύμφωνα λοιπόν με το ένθετο «people» του Πρώτου Θέματος και τους Νίκο Απέργη και Χριστίνα Οικονόμου,  η εντυπωσιακή τραγουδίστρια παρά το θερινό break στη σχέση της με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Δημήτρη Παπαδημητρίου, όχι μόνο ζει πλέον ευτυχισμένη στην αγκαλιά του παντοτινού της αγαπημένου διανύοντας τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά έχει παραμερίσει πλέον και κάθε επαγγελματική της δραστηριότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή που ήθελε το ζευγάρι να μεταβαίνει περί τα τέλη του καλοκαιριού στο μυθικό στούντιο ηχογραφήσεων των Black Rock Studios στη Σαντορίνη.

Η είδηση της εγκυμοσύνης έφερε νέο αέρα στο σπίτι του συνθέτη,  στο Παλαιό Φάληρο, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε σκοτεινό και άδειο χωρίς τη Φωτεινή του. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για αλλαγή του ντεκόρ λόγο της προετοιμασίας του παιδικού δωματίου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση