Menu
A+ A A-

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Άννα Βίσση στην χθεσινή της πρεμιέρα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ήταν σχεδόν 5 το πρωί και η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα για το δεύτερο πρόγραμμά της. Το νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο και τότε ήταν που, κατά λάθος, ένας συνεργάτης της Άννας Βίσση, ενεργοποίησε τον μηχανισμό που έκανε την πίστα να ανοίγει στα δύο. Η τραγουδίστρια τρόμαξε και δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος πάνω στα ντραμς.

Οι συνεργάτες της αφού έτρεξαν αμέσως κοντά της για να δουν πως είναι, στη συνέχεια την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν και οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για σπασμένα πλευρά, από την πτώση, φαίνεται ότι, τελικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά η Άννα Βίσση παρέμεινε στο νοσοκομείο, λόγω του ισχυρού σοκ που υπέστη.

Περαστικά της ευχήθηκαν μέσω του twitter, τόσο η κουμπάρα της, Ναταλία Γερμανού, όσο και ο συνάδελφός της, Γιώργος Τσαλίκης.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση