Menu
A+ A A-

Ακόμα δεν πρόλαβε να κάτσει στον καναπέ... και αποχώρησε από το «Μες στην καλή χαρά» η Ευαγγελία Αραβανή και δεν βρέθηκε σήμερα στο πρωινό του Alpha.

Με την έναρξη της εκπομπής είδαμε τους Θέμη Γεωργαντά, Παναγιώτη Χατζηδάκη, Παύλο Σταματόπουλο, Ναταλία Γερμανού και στη θέση της Αραβανή ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πρώην μοντέλο στη στήλη της ομορφιάς της Μενεγάκη.

«Δύσκολος αυτός ο πρόλογος για μένα, αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για μένα είμαστε αρκετοί καπεταναίοι σήμερα εδώ. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι. Την αγαπάμε εδώ στον Alpha και τη θεωρούμε αξιόλογη. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πολύ πιθανόν και εδώ. Το γεγονός ότι εμείς οφείλουμε να κάνουμε μια κεφάτη εκπομπή σήμερα δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε την απουσία της. Επειδή της μίλησα, δεν θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας. Μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω ειλικρινά», είπε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή.

Θυμίζουμε οτι η κοπέλα αυτή, είχε βρεθεί ξανά την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Ναταλίας μαζί φυσικά και με την Ευαγγελία Αραβανή. Λογικά... κάποια ζήλια ή κάποια κόντρα ανάγκασε την Ευαγγελία να κάνει πίσω και να αποχωρήσει οριστικά από την ομορφότερη εκπομπή της ελληνικής τηελόρασης.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση