Menu
A+ A A-

Καλεσμένη του Ράδιο Energy 96.6 και της Κικής Βασιλειάδου ήταν σήμερα η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή και την πρόσφατη Ραδιοφωνική της επιτυχία «Καρδιά από γυαλί».

Μετά από ένα χαλαρό καλοκαίρι όπου έζησε όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ετοιμάζεται για τις 30 Νοεμβρίου και την Αστόρια της Νέας Υόρκης και για τη 1 Δεκεμβρίου στη Φιλαδέλφεια, όπου θα δώσει δύο πανέμορφες συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο.

Για το νέο της τραγούδι δια χειρός Φοίβου, δήλωσε πως είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα της και το έκανε δικό της από την πρώτη στιγμή καθώς ενθουσιάστηκε με τον στίχο του, τη μουσική του και το συναίσθημά του… και αυτό ήθελε να βγάλει και προς τα έξω… και επίσης, πως είναι ένα τραγούδι που θέλει τον χρόνο του για να αγαπηθεί, οπότε νεότερο τραγούδι θα έχουμε σε αρκετούς μήνες από τώρα.

Στην ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, απάντησε πως θα το ήθελε πάρα πολύ καθώς με τη Δέσποινα είναι πολύ καλές φίλες, έχουν πολύ όμορφη χημεία και ουδέποτε είχανε κόντρα μεταξύ τους όπως αναφέρθηκε σε ορισμένα περιοδικά παλαιότερα.

Η κουβέντα έκλεισε με τις ευχές της Έλλης Κοκκίνου για τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. «Εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος καλά και να χαμογελάει, να είναι ευχαριστημένος με όσα έχει, να μην το βάζει κάτω… και ειδικά στις μέρες που διανύουμε, πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να μην κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου και φυσικά, να σταματήσει ο κανιβαλισμός, η ζήλεια και ο φθόνος που υπάρχει».

Απολαυστική, ειλικρινής, χαμογελαστή και έξω καρδιά. Μια τραγουδίστρια που αξίζει και με το παραπάνω όλα αυτά που έχει «κερδίσει» τόσα χρόνια στο χώρο της Δισκογραφίας και με τη σειρά μας, της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, και μια ζωή γεμάτη χαμόγελα.

*Η επικοινωνία με το studio του Ράδιο Energy 96.6 έγινε μέσα από τον αγγλόφωνο παιδικό σταθμό της Έλλης, “Happy Faces”.

(Το ηχητικό μέρος της συνέντευξης, μπορείτε να το απολαύσετε στην αντίστοιχη Καρτέλα του site).

 


alt

Η είδηση είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση