Menu
A+ A A-

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, το νέο και ωραίο ανερχόμενο ταλέντο της InSideOut / Fm Records, μας χάρισε πολύ πρόσφατα το νέο του τραγούδι με τίτλο "Πιο κοντά" και ένα τόσο όμορφο τραγούδι, δε θα μπορούσε να μην έχει και το ανάλογο video clip.

Έτσι κι έγινε λοιπόν... και πλέον βλέπουμε οπτικοποιημένο το τραγούδι αυτό με πολύ γλυκό σενάριο, που θέλει τον καλλιτέχνη στο αυτοκίνητό του, να τσακώνεται με την κοπέλα του, να αποχωρεί από το αυτοκίνητο... και να στήνει μια μικρή συναυλία για χάρη της στη μέση του δρόμου... με αποτέλεσμα να την κατακτά ξανά, με τον στίχο "... άμα φύγεις και σε χάσω φως μου εγω... τα τηλέφωνα θα σπάω να σε βρώ".

Στο συγκεκριμένο video clip συμμετέχει και το συγκρότημα Gunplay.

Η σκηνοθεσία ανήκει στην M-word (Μαρία Χατζηγιάννη).

Αναζητήστε το Video Clip!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

alt

alt

alt

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση