Menu
A+ A A-

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της "Μες στην καλή χαρά" εξέφρασε τη γνώμη της για τα τραγούδια της φετινής Eurovision και φυσικά έχει ένα παραπάνω δικαίωμα να το κάνει αυτό, διότι με δικούς της στίχους πήρε την πρώτη θέση η χώρα μας με το "My number 1" και την Έλενα Παπαρίζου.

Δήλωσε λοιπόν χαρακτηριστικά: "Εμένα σαν Ναταλία, ένα "τσικ" παραπάνω με ενθουσίασε το τραγούδι των Koza Mostra και του Αγάθωνα. Αλλά όλα τα τραγούδια είναι υπέροχα".

Και όσο για την Αγγελική Ηλιάδη που ακούει πολλά τον τελευταίο καιρό.. είπε: "Το τραγούδι της είναι πολύ καλύτερο από αυτά που ακούμε στα μπουζούκια της Ελλάδας. Είναι ένα πολύ ωραίο τσιφτετέλι! Δε μου αρέσει νε κράζω ανθρώπους που κάνουν μια προσπάθεια. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί".

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση