Menu
A+ A A-

Η "Ελπίδα" του λαϊκού μοντέρνου τραγουδιού, βρέθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Ράδιο Energy 96.6 και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου και μας παρουσίασε τα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της, "Από λόγια χορτάσαμε φτάνει" και "Η Σαλονικιά", που δίνουν το τέλειο στίγμα για τον επερχόμενο δίσκο της.

alt

Η Ελπίδα Αδαμίδου, μίλησε μεταξύ άλλων για τους συνεργάτες της που είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία της, για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάει πολύ και είναι και ο λόγος που ερμηνεύει την επιτυχία "Η Σαλονικιά"... αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός χώρος.

alt

Το τραγούδι "Η Σαλονικιά", με το οποίο ξεσηκώνει τα πλήθη στα κέντρα που εμφανίζεται κατά καιρούς, είναι σε στίχο και μουσική του Λουκά Καλομοίρη ο οποίος της το δειγμάτισε και εκείνη είπε αμέσως το "ναι" αν και ήταν ένα ρίσκο, γιατί στην Αθήνα όπως δήλωσε και η ίδια... επικρατεί μια κόντρα μεταξύ Βορείων και Νοτίων αλλά παρ' όλα αυτά, το κοινό αγκάλιασε αυτό το μουσικό της βήμα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ανέφερε πως δέχτηκε αρκετές φορές πρόταση γάμου, αλλά είναι ένα δύσκολο κομμάτι ακόμα για εκείνη, και δεν μπορεί να αφήσει εύκολα το τραγούδι, ώστε  να κάνει τη δική της οικογένεια αλλά δεν είναι και κάτι που αποκλείει τελείως. Άλλωστε έχει αφήσει τα χρηματοοικονομικά και μια καλή θέση σε τράπεζα, για να ξεκινήσει τη δισκογραφική της καριέρα και τα καταφέρνει μια χαρά. Ρισκάρει σαν γνήσιο λιοντάρι που είναι και υποστηρίζει επάξια το ζώδιο στο οποίο ανήκει.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τα περίεργα και τα παράξενα που έζησε κατά καιρούς στην πίστα, δίνοντάς μας και ένα τρανταχτό παράδειγμα στο θέμα της "μαρκίζας" και αποκάλυψε πως ετοιμάζει ντουέτο με τον Χάρη Ακριτίδη με τον οποίο συνεργάζεται φέτος στο Mercury στο Γκάζι παρέα φυσικά και με την Ελένη Καρουσάκη.

Μια δυνατή λαϊκή φωνή που αξίζει την προσοχή όλων και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας απασχολήσει ευχάριστα, για πολύ καιρό στο μέλλον.

 

*Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στην αντίστοιχη καρτέλα του site.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση