Menu
A+ A A-

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, είναι ένα από τα πολύ νέα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής που θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο άμεσο μέλλον.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει μέσα από την ΙnSideOut Music τα δύο πρώτα του single με τίτλο "Koίτα μπροστά" και το ολόφρεσκο "Πιο κοντά" που αγαπήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα από πολλά μεγάλα Ραδιόφωνα της χώρας, και σίγουρα έχουμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα από το ταλαντούχο αυτό παιδί.

Ο Κωνσταντίνος θα μας δώσει τη χαρά να βρεθεί κοντά μας, ζωντανά στο studio του Ράδιο Energy 96.6 και στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 12:00 με σκοπό να τον γνωρίσουμε καλύτερα, να σχολιάσουμε την καλλιτεχνική και όχι μόνο επικαιρότητα και φυσικά να τραγουδήσουμε μαζί του τα νέα του τραγούδια.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να βρεθεί στην Ραδιοφωνική μας παρέα!

Τετάρτη 24 Απριλίου στις 12:00

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση