Menu
A+ A A-

Έπειτα από τις "Βάκχες" του Ευρυπίδη, φαίνεται να πήρε τον αέρα του θεατρικού σανιδιού ο απόλυτος έλληνας super star... και τώρα γίνεται και πάλι super star... και μάλιστα Jesus Christ Super Star.

To θρυλικό μιούζικαλ, του Άντριου Λόιντ Βέμπερ ετοιμάζεται να "ανέβει" και πάλι στην Αθήνα με τη συμμετοχή άλλων πλέον καλλιτεχνών. Πρωταγωνιστής φυσικά... ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ακούγεται πολύ και το όνομα της Νατάσας Μποφίλιου για τον ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής.

Φυσικά, εαν θυμάστε... το '78 είχαμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το συγκεκριμένο θεατρικό που προβλήθηκε και πάλι, και ευχόμαστε στην προκειμένη περίπτωση, τα πράγματα να είναι πιο ανάλαφρα και πιο νορμάλ για την εποχή. Άλλωστε ένα θεατρικό έργο είναι... και ο καθένας έχει την επιλογή στο χέρι του (και τα ευρώ στην τσέπη του) για να αποφασίσει εαν θα το δει ή οχι.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση