Menu
A+ A A-

Μια από τις πιο αγαπητές ελληνικές καθημερινές σειρές που προβάλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από το Μεγάλο κανάλι, έρχεται και πάλι στις οθόνες μας με την είσοδο του Φθινοπώρου.

Εξελίξεις πολλές. Ακόμα τόσες ανατροπές. Και ακόμα περισσότερα στόματα ανοιχτά.

Η Άννα Ανδριανού μίλησε ανοιχτά για τα νέα επεισόδια των Κλεμμένων Ονείρων και ανέφερε χαρακτηριστικά, πως αρχικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Δημήτρη Μαλτέζου ο οποίος στη σειρά ακούγεται πως για να αποφύγει τη σύλληψή του, θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής προσώπου!! Έπειτα, οι ήρωες θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και να ζήσουν δύσκολες στιγμές γεμάτες πόνο, όπως ο θάνατος της Φαίης (Βάσω Λασκαράκη).

Ο Σταύρος από την άλλη, αλλάζει χαρακτήρα και επιλέγει να αφήσει τη Φαίη και να ασχοληθεί με τη μητέρα του που όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου, έπεσε από τον γκρεμό.

Όσο για την ίσως πιο τραγική φιγούρα του έργου, ο Άρης Μαλτέζος, θα φτάσει στα όριά του με τραγικές ίσως συνέπειες.

Χωρίς αμφιβολία... οι λάτρεις της σειράς έχουν να περιμένουν πολλά, και ακόμα περισσότερα οι άνθρωποι του Mega που ετοιμάζονται να δούν τα μηχανάκια της τηλεθέασης στα ύψη σε κάθε επεισόδιο.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση