Menu
A+ A A-

Σας είχαμε ανακοινώσει μήνες πριν, για τη νέα ταινία υπερπαραγωγή, που θα φέρει στο ίδιο πλάνο Batman και Superman. Μια ταινία που θα σπάσει ταμεία και θα μας καθιλώσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Βέβαια γνωρίζατε κι εσείς όπως κι εμείς, ότι το πρόσωπο του Superman δεν θα αλλάξει, και θα τον υποδηθεί ακόμα μια φορά, ο διάσημος ηθοποιός Χένρι Καβίλ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ακόμα, είναι το ποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του έτερου Super-ήρωα Batman.

Τα ονόματα στο τραπέζι πολλά, αλλά η εταιρία παραγωγής αποκάλυψε και ανακοίνωσε, το όνομα του Μπέν Άφλεκ. Ενός ανθρώπου γλυκού εμφανισιακά, και άλλο τόσο ερμηνευτικά. Διχάζει το σινεφίλ κοινό η απόφαση αυτή, όμως αν δε δούμε... δε μπορούμε να κρίνουμε!

Αναμένουμε για την ιδιαίτερη αυτή ταινία, και τα σχόλια των κριτικών για την όλη παραγωγή αλλά και τον νέο ρόλο "έκπληξη" του Μπέν Άφλεκ.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση