Menu
A+ A A-

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα δυνατά πλέον χαρτιά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και τη νέα σεζόν δε θα μπορούσε να μην έχει και μεγάλο "ρόλο".

Φυσικά το remake του τηλεπαιχνιδιού  "Ο πιο αδύναμος κρίκος" δεν υπάρχει περίπτωση να προβληθεί κι έτσι ο Νίκος και ο Alpha, έψαχναν μια μέση λύση ώστε να μείνει ο παρουσιαστής στο κανάλι με κίνητρο.

Έτσι λοιπόν, παραμένει από τη μια στην εκπομπή "Δέστε τους", κι από την άλλη, θα αναλάβει και μια βραδινή εκπομπή, τύπου talk show. Κάτι ανάλογο με την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Antenna με μία ή περισσότερες συνεντεύξεις από φανταχτερούς καλεσμένους.

Αναμένουμε λοιπόν για τη φρέσκια τηλεοπτική σεζόν, που όπως πάνε τα πράγματα, θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση