Menu
A+ A A-

Ο Κωνσταντίνος Ράλλης είναι ενας από τους ταχύτατα ανερχόμενους τραγουδιστές, με αγάπη για τη μουσική και το καλό τραγούδι... με αποδείξεις.

"Δεν αντέχω", "Θα' ναι πιο καλά" και το πρόσφατο "Έρωτα σ' αγαπώ", είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια του που ακούγονται στον Ραδιοφωνικό αέρα και κατάφεραν σε συνδυασμό με τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα του Κωνσταντίνου, να γίνουν αγαπημένα πολλών.

Ένας πολυδιάστατος ερμηνευτής, που σίγουρα θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο άμεσο μέλλον, μιας και πατάει καλά στα πόδια του και κάνει αργά και σταθερά βήματα στον δύσκολο χώρο της δισκογραφίας.

Πως νιώθει που ο κόσμος τον αγκάλιασε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Πως και πόσο επηρεάζει ο έρωτας τον ίδιο αλλά και τη μουσική του; Ποια η γνώμη του για τη μουσική βιομηχανία, το διαδίκτυο αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Θα τα μάθουμε όλα μαζί του, αλλά θα γνωρίσουμε καλύτερα και τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ράλλη, την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη στις 13:ΟΟ, μέσα από το Ράδιο Energy 96.6 και την Κική Βασιλειάδου.

Μείνετε συντονισμένοι!

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση