Menu
A+ A A-

Είχε γίνει καιρό τώρα γνωστό, πως ο αγαπημένος ηθοποιός Σάκης Μπουλάς, έχει την "κακιά" αρρώστια και έκτοτε σταμάτησε πολλές από τις εμφανίσεις του, επαγγελματικές και προσωπικές. Παρ' όλα αυτά, ο φακός των φωτογράφων των απαθανάτησε πρόσφατα στην πρεμιέρα παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα που τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες".

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες που καλώς κακώς βγήκαν στο φως, διέκρινε ο κάθε ένας από εμάς, τα σημάδια της αρρώστιας που όμως... δεν τον επηρέασαν καθόλου στο χαμόγελο και στη ζωντάνια που πάντα είχε.

Ο Σάκης Μπουλάς είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει. Αγαπάει γενικώς. Το θέατρο, την τηλεόραση, τη δουλειά του, φίλους και γνωστούς. Πάντα γεμάτος με αισιοδοξία και χαρά. Επίσης, δεν δίνει ποτέ αυτόγραφα τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν του αρέσει όλο αυτό. Είναι ένας σεμνός και ταπεινός καλλιτέχνης, και έτσι απλός και χαμογελαστός αντιμετωπίζει το θέμα με την υγεία του.

Βέβαια στον βωμό των "κλικς" και του "χρήματος" πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες, όμως ο Σάκης έχει άλλη άποψη. Διαβάστε τι κοινοποιηθήκε λίγα λεπτά νωρίτερα, μέσα από την επίσημη σελίδα του. (Το ακόλουθο κείμενο, το δημοσιεύουμε αυτούσιο).

"Προς γνωστοποιήση της αλήθειας που φημολογείται σήμερα στο διαδίκτυο θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε οτι ο Σάκης Μπουλάς ότι ζει και λυπάται με όσους παίζουν με την υγεία του για κάποια κλικ παραπάνω και αναταμεταδίδουν φήμες ότι απεβίωσε..."

 

Εμείς βρήκαμε και την πηγή η οποία αναφέρει τα κακόγουστα κείμενα περί θανάτου του Σάκη Μπουλά και σας παρουσιάζουμε ένα κείμενο με κάτι που δεν έχει νόημα.

"Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09.30 της Δευτέρας στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου. Στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία."

Πως γίνεται να κηδεύεσαι ημέρα Παρασκευή... και η σορός σου, να τήθεται σε λαϊκό προσκύνημα τη Δευτέρα... ενώ έφυγες από τη ζωή Τρίτη. Καταλαβαίνεις αμέσως... ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.

 

Ντροπή σε όποιον παίζει με την υγεία των ανθρώπων, με απώτερο σκοπό το κέρδος μερικών ευρώ και της διαφήμισης των sites τους.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση