Menu
A+ A A-

Δεν "μπήκε" καλά η χρονιά για τον "άρχοντα" της νυχτερινής διασκέδασης, καθώς μετά την θεαματική θα έλεγε κανείς... αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή λόγω των απόψεων του Νότη Σφακιανάκη περί Χρυσής Αυγής, δεν ευδοκίμησε ούτε η συνεργασία του με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Από ένα σημείο και έπειτα, το θέμα ξέφυγε από τον έλεγχό του, πολλοί έγραφαν αυτά που ήθελαν, άλλοι "παπαγάλιζαν" αυτά που κάποιος είπε, ο μεν Νότης στάθηκε στο ύψος του εκεί όπου και τον καλούσαν, και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τις απόψεις του, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάπως αναμενόμενο.

Τέλος λοιπόν αυτή η συνεργασία στο "Έναστρον", με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, να είναι προβληματισμένος με την εξέλιξη που πήρε από την αρχή το όλο θέμα (αποχώρηση Βανδή, δηλώσεις Νότη, δηλώσεις τρίτων, μείωση κρατήσεων μετά τα Χριστούγεννα), κι έτσι ενημερώθηκαν σήμερα όλοι οι συντελεστές με ένα απλό SMS πως η συνεργασία λαμβάνει τέλος.

Πάντως όπως και να έχει το θέμα, ο Νότης είναι Νότης, έχει το φανατικό κοινό του, και μεταξύ μας... μετά την αποχώρηση της Δέσποινας ήταν πιο σοφό, να συνεχίσει μόνος μιας που μπορεί να στηρίξει άψογα ακόμα και 6 ώρες προγράμματος με γεμάτο μαγαζί.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση