Menu
A+ A A-

Η Ελένη Χατζίδου, ετοιμάζεται να βρεθεί στον Ραδιοφωνικό "αέρα" του Ράδιο Energy 96.6 για μια Αποκλειστική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, την Τρίτη 18 Φλεβάρη στις 14:30.

Με τις επιτυχίες "Χειρότερα", "Κεφάλι αγύριστο" και "Άποψή μου", η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για πολλά και σπουδαία πράγματα στον χώρο της μουσικής και θα μας τα αποκαλύψει όλα την ερχόμενη Τρίτη.

Μετάνιωσε για τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars; Πως βλέπει τις φετινές συμμετοχές της Eurovision; Με ποια ελληνίδα θα ήθελε να κάνει ντουέτο; Πως περνάει το 24ωρό της;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα, θα απαντηθούν από την ειλικρινέστατη Ελένη, την Τρίτη 18 Φλεβάρη, ακριβώς στις 14:30.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση