Menu
A+ A A-

Το νεανικό και απόλυτα επιτυχημένο συγκρότημα της νεολαίας REC, θα βρεθεί στον Ραδιοφωνικό "αέρα" του Ράδιο Εnergy 96.6, για μια Αποκλειστική και άκρως μουσική συνέντευξη στην εκπομπή της Κικής Βασιλειάδου, τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη και ώρα 14:3Ο.

Με τις μεγάλες Ραδιοφωνικές επιτυχίες "Πετάω ψηλά", "Μοιράζω φιλιά", "Άσε με να σ΄' αγαπώ" και το πρόσφατο Hit-Single "Κενό", ο Άρης Λουμάκης και ο Mike Vasileiadis, θα μιλήσουν για την μέχρι τώρα πορεία τους στη δισκογραφία, για το πραγματικά τεράστιο και φανατικό κοινό τους, τα sold out Lives τους ανα την Ελλάδα και πολλά πολλά ακόμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 Ραδιόφωνο της Καβάλας, τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη στις 14:3Ο.

alt

Η είδηση, ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση