Menu
A+ A A-

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι αντικειμενικά το ζωάκι που έχει ο καθένας, άσχετα αν είναι σκυλάκι, γατάκι, κουνέλι ή οτιδήποτε άλλο. Και σήμερα έχουν την τιμητική τους καθώς είναι η μέρα τους και τουλάχιστον σήμερα, πρέπει να ενδιαφερθούμε για τα δικά μας, αλλά και για τα αδέσποτα. Τουλάχιστον σήμερα!

Πάντως δεν είναι λίγοι και οι διάσημοι που παρά τις πολλές υποχρεώσεις τους, έχουν στο σπίτι τους ένα κατοικίδιο και πολλοί από αυτούς φωτογραφήθηκαν κατα καιρούς μαζί τους και παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες αγάπης και λατρείας!

Η "Φοίβη" είναι η πανέμορφη σκυλίτσα που έχει κλέψει την καρδιά του Νίκου Μουτσινά. Το πανέμορφο σκυλάκι έχει γίνει απαραίτητο στον Νίκο και τον συνοδεύει σε κάθε του βόλτα.

alt

 

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τα κατοικίδια... Η ίδια λατρεύει να αφιερώνει πολύ από το χρόνο της, στο αγαπημένο σκυλάκι της...

alt

 

H ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη, που βρήκε αυτό το πανέμορφο σκυλάκι στα γυρίσματα της σειράς "Τα μυστικά της Εδέμ" και φυσικά το κράτησε!

alt

 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν δώσει το όνομα Λόρκα στο συγκεκριμένο σκυλάκι (από το όνομα του Ισπανού θεατρικού συγγραφέα Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα) και είναι ένα από τα τέσσερα σκυλιά της οικογένειας.

alt

 

Και φυσικά η Ναταλία Γερμανού με τον διάσημο Μίκυ... Αλλά η Ναταλία έχει κι άλλο σκυλάκι αλλά και ένα πανέμορφο γατάκι. Για τον Μίκυ... τα λόγια είναι περιττά. Ο πιο καλοντυμένος της Showbiz.

alt

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε την Πέγκυ Ζήνα και το κουνελάκι της, το οποίο "έχασε" πριν αρκετό καιρό, τον Βασίλιο Κωστέτσο με τον γνωστό Κολούμπο, και πολλούς ακόμα φιλόζωους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Αγαπήστε τα ζώα... για να αγαπήσετε και τους ανθρώπους!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση