Menu
A+ A A-

Οι φίλοι του τον έπεισαν να ζητήσει βοήθεια. Χρειαζόταν ψυχίατρο, κάποιον που θα μπορούσε να τον σώσει από την κατάθλιψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα"  ο Λάμπης Λιβίεράτος πήγαινε σε ψυχολόγο από το περασμένο Πάσχα προσπαθώντας να ξεπεράσει το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ και να διαχειριστεί το γεγονός ότι εκείνη είχε πια προχωρήσει στη ζωή της με έναν άλλο άντρα.

Λίγους μήνες αργότερα ο αδελφός του αποφάσισε να πηδήξει στο κενό βαριά άρρωστος από την κατάθλιψη. Ο εφιάλτης είχε γίνει πραγματικότητα. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να σώσει τη ζωή του.

Ο ψυχίατρος του συνέστησε να νοσηλευτεί και να διακόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ. Και το έκανε.

Μπήκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσκομείου "Σωτηρία" σχεδόν ένα μήνα. Θα προτιμούσε να μη μάθει κανένας ότι βρισκόταν εκεί. Μακριά, λέει ο ίδιος, να μπορούσε να κρυφτεί.

"Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου και δική μου πρωτοβουλία. Πηγαίνεις πια στα φαρμακεία και βλέπεις ότι ένα συγκεκριμένο είδος φαρμάκων είναι σε έλλειψη. Πάρα πολλοί παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Έτσι έγινε και με μένα" λέει ο Λάμπης Λιβιεράτος στη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

"Στο νοσοκομείο είδα ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μου, που περνάνε πιο δύσκολα από μένα. Γι' αυτό και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τα δικά μου θέματα που είναι γνωστά.Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Εϊμαι μια χαρά. Είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για όλους. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Προσπαθώ. Θα τα καταφέρω και θα σταθω στα πόδια μου" καταλήγει.

alt

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση