Menu
A+ A A-

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου από τις εκδόσεις Ψυχογιός, και μπείτε στην κλήρωση του Ράδιο Energy 96.6 για να κερδίσετε 2 από τα βιβλία της Ναταλίας Γερμανού. (Πληροφορίες στο τέλος του άρθρου).

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

alt

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μυτιλήνη. Είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρουδή. Σπούδασε δημοσιογραφία, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ από τα δεκαεννιά της εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και από τα είκοσι ένα ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε πολλά περιοδικά και έχει υπογράψει τους στίχους σε περισσότερα από 320 γνωστά ελληνικά τραγούδια, ανάμεσά τους και το My number one, σε μουσική Χρήστου Δάντη, που κέρδισε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2005. Το ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

 ...

Ο Μάνος κοίταξε την κοπέλα που είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο. Φαινόταν χαμένη στις σκέψεις της, κουκουλωμένη σε ένα χοντρό πορτοκαλί μπουφάν. Είχε σκιστά ελαφίσια μάτια και σκούρα, κοντοκουρεμένα μαλλιά. Την κοιτούσε σαν μαγνητισμένος, χωρίς κι αυτός να μπορεί να καταλάβει το γιατί. Δεν ήταν η ομορφιά της που τον έκανε έτσι, κάτι άλλο ήταν, κάτι που δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Λες και την ήξερε από κάπου – αλλά όχι, αποκλείεται, θα το θυμόταν. Σαν να είχε λάβει το μήνυμα, σαν κάποιος να είχε φωνάξει σιωπηλά το όνομά της, η κοπέλα σήκωσε τα μάτια της προς το μέρος του. Τον κοίταξε. Ύψωσε ελαφρά τα φρύδια της κι ύστερα στράφηκε απότομα αλλού. Αλλά για λίγο. Σύντομα τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν ξανά. Τους χώριζε ένα πεζοδρόμιο και μια τζαμαρία, αλλά ήταν σαν να μην τους χώριζε τίποτα.

Η Έλλη και ο Μάνος κοιτάχτηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Θα μπορούσε να είναι μια κλασική ροζ ερωτική ιστορία. Αλλά δεν είναι. Πολύ απλά, γιατί αυτός ο έρωτας δεν έχει τέτοια απόχρωση· έχει το κόκκινο του πάθους και το μαύρο του μίσους. Για χάρη της Έλλης ο Μάνος θα κινδυνέψει πολύ, όπως κινδυνεύουμε πάντα όταν ερωτευόμαστε μέχρι θανάτου. Θα παλέψει με εχθρούς ορατούς και αόρατους, ακόμα και με την ίδια τη συνείδησή του. Και για χάρη του Μάνου, η Έλλη θα τινάξει την «τέλεια» ζωή της στον αέρα. Και θα αρχίσει πάλι απ’ το μηδέν. Κανονικά, μια τέτοια αγάπη αξίζει να σωθεί. Θα σωθεί; Μακάρι…

alt

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι εκδόσεις Ψυχογιός και το Ράδιο Energy 96.6 κάνουν δώρο σε 2 (δύο) ακροατές του Ραδιοφώνου μας, από 1 βιβλίο της Ναταλίας Γερμανού, μετά από Διαγωνισμό.

 

Για να πάρετε μέρος, γράφετε: ΡΕΝ (κενό) ΝΑΤΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και αποστολή στο 54660

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 14:30, και οι 2 νικητές θα ανακοινωθούν Ραδιοφωνικά αλλά και τηλεφωνικά για το δώρο τους.

Συμμετοχές δεχόμαστε από όλη την Ελλάδα, καθώς το βιβλίο θα σταλεί ταχυδρομικά στους 2 νικητές.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση