Menu
A+ A A-

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευτυχία Γιακουμή, πρωταγωνιστούν στο Θεατρικό Έργο του Ντέιβιντ Μάμετ "Τώρα που γυρίζει", σε μετάφραση του Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου.

Μια μεγάλη περιοδεία ανα την Ελλάδα, που θα περάσει και από την Καβάλα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαρτίου από το Θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου".

Το έργο έχει να κάνει με τον κινηματογραφικό παραγωγό Αλέκο Συσσοβίτη που έχει μόλις κατακτήσει διευθυντική θέση και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, παλιό συνεργάτη του, ο οποίος του προτείνει μια ταινία με εξασφαλισμένη εμπορική επιτυχία. Όμως μια γραμματέας, η Ευτυχία Γιακουμή, χρησιμοποιώντας το λέγειν και το κορμί της, αντιπροτείνει ένα πιο «κουλτουριάρικο» σενάριο, φέρνοντας έτσι τον παραγωγό σε δίλημμα.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευτυχία Γιακουμή, θα βρεθούν λίγη ώρα πριν την παράσταση του Σαββάτου στην Καβάλα, στο studio του Ράδιο Energy 96.6 για μια Αποκλειστική συνέντευξη με την Κική Βασιλειάδου, ώστε να μας εισάγουν στο εξαιρετικό αυτό έργο λίγη ώρα πριν το παρακολουθήσουμε στη σκηνή και φυσικά, να τους γνωρίσουμε καλύτερα.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να βρεθεί στο Studio του Ράδιο Energy 96.6, το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 13:ΟΟ να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέντευξη και να βγει φωτογραφίες με τους Πρωταγωνιστές.

 

*Πρόγραμμα Θεατρικού Έργου:

5/3 Ορεστιάδα - "Θέατρο Διόνυσος"

6/3 Διδυμότειχο - "Κινηματοθέατρο Ορφέας"

7/3 Αλεξανδρούπολη - "Δημοτικό Θέατρο"

8/3 & 9/3 Καβάλα - "Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου"

10/3 Δράμα - "Αμφιθέατρο Δημοτικού Ωδείου"

11/3 Κομοτηνή - "Πολιτιστικό Κύτταρο" πρώην REX

12/3 Βέροια - "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών"

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση