Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - EVENTS.

Έτοιμο το Kavala Air Sea Show 2014 - Μέχρι και Βασιλικό Ακροβατικό σμήνος της Σαουδικής Αραβίας SAUDI HAWKS θα λάβει μέρος! (20-22 Ιουνίου - Πρόγραμμα).

Το 4ο κατά σειρά Kavala Air Sea Show, στην πόλη της Καβάλας, είναι γεγονός!

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης (Σμήναρχος (Ι)ε.α & Διευθυντής του Kavala Air Sea Show), μαζί με τον Δήμο Καβάλας, ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, προγραμματίζει την τέταρτη κατά σειρά διεθνή αεροπορική και ναυτική διοργάνωση «4th Kavala AirSea Show 2014», στις 20,21 και 22 Ιουνίου στην παραλιακή ζώνη του λιμένα της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων, το Σωματείο Καφεζυθοπωλών και η Aircraft Owner Pilot Association (AOPA) Hellas.

Επισκεφτείτε και το επίσημο site του Kavala AirSea Show -> Kavala AirSea Show 2014


Kavala AirSea Show Promo 2014 Video

Έτοιμο το Kavala Air Sea Show 2014 - Μέχρι και Βασιλικό Ακροβατικό σμήνος της Σαουδικής Αραβίας SAUDI HAWKS θα λάβει μέρος! (20-22 Ιουνίου - Πρόγραμμα).

Η διοργάνωση έχει την Στρατηγική και Επιχειρησιακή Συνεργασία με τα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ” Τελεί Υπο την Αιγίδα” του Υπουργείου Τουρισμού και είναι μέλος του European Air Show Council.

 

 

Είναι συμαντικό να τονιστεί πως η συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας, μιας τόσο μεγάλης χώρας αναβαθμίζει την αεροπορική-ναυτική μας διοργάνωση, την ανεβάζει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί, ωστόσο, ιδιαίτερα, μια και δημιουργεί ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις η παρουσία των Σαουδαράβων, αφού βάσει πρωτοκόλλου εμπλέκονται ήδη πέντε υπουργεία.

 

Το Πρόγραμμα των πτήσεων των RSAF / SAUDI HAWKS πριν το τριήμερο του AISEA Show. 

Δευτέρα 16/6 -  2 ship practice
Τρίτη 17/6  – 6 ship practice
Τετάρτη 18/6  – Validation day (6 acft)

 

Όπως καταλαβαίνετε η βασιλική ομάδα, θα κάνει πρόβες στον ουρανό της Καβάλας 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής.

Πάρτε μια ιδέα για το τί θα δείτε στην Καβάλα!


RSAF / SAUDI HAWKS Video 1

 RSAF / SAUDI HAWKS Video 2

 

kavala air sea show map

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

– ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
11:00 – 13:00 FLYPAST- ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
– ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
16:00 – 17:30 ΚΥΡΙΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
18:00 – 21:00 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

21:15 – 24:00 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

– ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
10:00 – 13:00 FLYPAST – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ – ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ (ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ) – ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ & ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
– ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
16:00 – 17:30 ΚΥΡΙΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
18:00 – 21:00 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

21:15 – 24:00 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

11:30 – 14:00 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ

( 8ΚΜ Βόρεια Καβάλας )

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
09:00 – 15:00 – Πτήσεις Αερομοντελιστών και Δράσεις Αεροπροσκόπων
09:00 – 13:00 – Στατική Έκθεση Ελικοπτέρων Ενόπλων Δυνάμεων.
—————————————————————————–
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Πρόγραμμα αυτό είναι το κύριο. Το Πρόγραμμα βρίσκεται σε δυναμική εξέλιξη και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί τροποποιήσεις .

Η διοργάνωση δεν περιορίζεται όμως σε αυτό. Επεκτείνεται χρονικά και με πλήθος παράλληλων δράσεων που θα βρείτε σύντομα στην σχετική ενότητα “ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ”.

Το θέαμα... 2011-12-13 με 42 εναέρια μέσα, μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, ελικοφόρα ακροβατικά, γενικής αεροπορίας, αλεξιπτωτιστές και αερόστατα, υδροπλάνα και ιστιοπλοικά, από επτά και πλέον χώρες, πέραν των επισκεπτών γενικής αεροπορίας, πρόσφεραν μοναδική εμπειρία όλων των αισθήσεων σε έμπειρους και αδαείς θεατές, κάτοικους της πόλης, της περιφέρειας και του εξωτερικού, που μπορούν να συνδιάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η εύκολη πρόσβαση με κάθε μέσο και από τις βαλκανικές χώρες, η ελεύθερη συμμετοχή στη διοργάνωση, οι υποδομές φιλοξενίας και ψυχαγωγίας επιτρέπουν σε δεκάδες χιλιάδες θεατές από την παραλιακή ζώνη και κάθε άλλο σημείο της αμφιθεατρικής μας πόλης, να απολαύσουν για πολλές ώρες το μοναδικό θέαμα. Με οργανωμένη εμπορική έκθεση, πάρκα, café/Bar και εστιατόρια και με πλήθος παράλληλων δράσεων «κρατούμε» το κοινό κάθε ηλικίας όλες τις ώρες του 24ώρου.

Ακολουθώντας έτσι και για το 2014 το σύνθημα μας «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία. Εννιά Χώρες, σαράντα εναέρια μέσα !. Οι κορυφαίες ανθρώπινες ικανότητες και οι θεατές με φόντο το ελληνικό γαλάζιο σε μια ελεύθερη γιορτή. Μοναδική εμπειρία για να απολαύσετε ένα εναέριο και θαλάσσιο show, διεθνών προδιαγραφών.

Δείτε τί δηλώσαν συμμαντικοί φορείς της Καβάλας για το περσινό AirSeaShow.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση