Menu
A+ A A-

ΡΑΔΙΟ ENERGY - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (INTERNATIONAL / ΔΙΕΘΝΗΣ)

Η εμφάνιση του George Michael στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου άφησε τους φαν του εκστασιασμένους, καθώς σήμαινε την επιστροφή του star στις live εμφανίσεις.
Με μια λιτή ανακοίνωση ο αγγλοκύπριος τραγουδιστής και συνθέτης ματαίωσε σήμερα τις προγραμματισμένες συναυλίες του στην Αυστραλία, δημοσιοποιώντας το μετατραυματικό στρες από το οποίο υποφέρει λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας που είχε.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Michael είχε νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα σε νοσοκομείο της Βιέννης με πνευμονία, που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του. Ο τραγουδιστής είπε ότι υποτίμησε την διαδικασία αποθεραπείας και ότι θα χρειαστεί και άλλο χρόνο, ειδικά στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης.

alt



Η ακύρωση των εννέα συναυλιών του είπε πως του ραγίζει την καρδιά " αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Προσπάθησα μάταια να αντιμετωπίσω μόνος μου το ψυχολογικό στρες για το οποίο με προειδοποίησαν οι γιατροί ότι θα νιώσω. Μου συνέστησαν ξεκούραση και ψυχολογική υποστήριξη. Εγώ πίστεψα, όμως, ότι το να φτιάχνω μουσική και να τραγουδάω μπροστά στο κοινό θα ήταν η κατάλληλη θεραπεία".

Ο τραγουδιστής υποσχέθηκε στο κοινό του ότι θα επιστρέψει σύντομα για την ολοκλήρωση της περιοδείας του.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση