Menu
A+ A A-

Κοντά στο 2008, ο ερωτικός ερμηνευτής Χρήστος Θηβαίος, είχε κυκλοφορήσει ένα υπέροχο τραγούδι του οποίου μέχρι σήμερα, δεν γνώριζε σχεδόν κανείς, τον στιχουργό του.

alt

Σε πρόσφατη συναυλία του, ο γνωστός τραγουδιστής, αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από το τραγούδι "Άς χαθείς". Είπε χαρακτηριστικά, πως όταν έφτασε το συγκεκριμένο τραγούδι στα χέρια του, είχε την υπογραφή Άδηλος... και δεν ήξερε ούτε και ο ίδιος το πραγματικό όνομα του στιχουργού. Παρ' όλα αυτά το δέχτηκε και το συμπεριέλαβε σε δίσκο του, και έγραψε ως στιχουργό το όνομα Άδηλος. Είναι το μόνο τραγούδι όπως λέει και ίδιος, που δεν έχει γράψει εκείνος τον στίχο. Κι όμως το δέχτηκε, γιατί του άρεσε πάρα πολύ, και τον συγκίνησε περισσότερο.

Αργότερα ξεκίνησε έναν μαραθώνιο τηλεφώνων, με σκοπό να μάθει για το πραγματικό όνομα του στιχουργού. Τελικά, με τα πολλά... χτύπησε το τηλέφωνό του, και άκουσε τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, να του λέει, "Εγώ κρύβομαι πίσω από το τραγούδι και υπέγραψα ως Αδηλος".

Πραγματικά πανέμορφη ιστορία που μας δίνει το μήνυμα, πως δεν είναι κακό να είμαστε και λίγο αφανείς ήρωες.

"Μες στα σύννεφα, ζωή μου, μακριά απ’ τη φυλακή μου να με πας.
Να μ’ αγγίζει ο αέρας, σαν το ξύπνημα μιας μέρας να γελάς.
Να κουρνιάζω στο πλευρό σου, μες στο παραμιλητό σου να με βρεις.
Ν’ ακουστεί το όνομά μου, κι εσύ ράγισε, καρδιά μου... κι ας χαθείς, ας χαθείς".

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση