Menu
A+ A A-

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης που φέτος σπάει ρεκόρ με την περιοδεία "Άντρες έτοιμοι για όλα" ετοιμάζεται για τη νέα ταινία του επίσης ταλαντούχου, Θανάση Τσαλταμπάση.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα από τα νέα ταλέντα στο χώρο της υποκριτικής αλλά τώρα θα δοκιμαστεί και ως δημιουργός. Η ταινία του θα λέγεται "Πέμπτη και 12..." και έχει σκοπό να σπάσει τα κοντέρ στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά την Ελλάδα.

Μαζί φυσικά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, θα είναι και η αγαπημένη του και σύντομα μανούλα, Βάσω Λασκαράκη, αλλά και πολλοί ακόμα αξιόλογοι ηθοποιοί. Μεταξύ αυτών, και ο Θοδωρής Αθερίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Κώστας Βουτσάς, η Ναταλία Δραγούμη, και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Αναμένουμε για τα νεότερα της ταινίας, αν και θεωρούμε δεδομένη την επιτυχία της και το γέλιο που θα μας προκαλέσει αφού λογικά πρόκειται για κωμωδία.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση