Menu
A+ A A-

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός Στέλιος Μάινας, μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου με τη σειρά "Μεν και Δεν" από την οποία τον έμαθε η μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών, και από εκεί και έπειτα, μας απασχολεί μόνο ευχάριστα είτε με τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί, όπως "Μαύρα μεσάνυχτα", "Φύγαμε", "Μετράω στιγμές", "10η εντολή" και το αριστούργημα "Το νησί", είτε μέσα από τα βιβλία του.

Το 2010 μας χάρισε το πρώτο, με τίτλο "Τα φαινόμενα απατούν" και τώρα, ετοιμάζει να μας χαρίσει ένα νέο μυθιστόρημα που θα απολαύσουμε πολύ πιθανόν μέσα στον χειμώνα ίσως και λίγο αργότερα.

Από όσα δήλωσε ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, το βιβλίο θα έχει να κάνει με μια αναισθησιολόγο, η οποία θα σκοτώνει κάποιους ανίατους ασθενείς από οίκτο και μόνο.

Αναμένουμε λοιπόν για το νέο δημιούργημα του Στέλιου Μάινα, ενός ανθρώπου που δεν κάθεται ποτέ, και πάνω από όλα, έχει ανήσυχο πνεύμα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση, δεν ειναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση