Menu
A+ A A-

Η Μαριάντα Πιερίδη τρέχει και δε φτάνει, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλία για τις προγραμματισμένες της συναυλίες μαζί με τον ανερχόμενο Stan, και έχει αφήσει πίσω της... τη Ραδιοφωνική της αγάπη, αν και έχει ηχογραφίσει τις εκπομπές της για να μην τη στερηθούν οι ακροατές της, αλλά άφησε και τα κανάλια να περιμένουν μια δήλωση για το αν θα συμμετέχει τελικά στο Dancing with the stars για φέτος!

Το κανάλι του Star βρέθηκε στο αεροδρόμιο λίγο πριν "πετάξει" η όμορφη τραγουδίστρια, και κατάφεραν να της πάρουν μερικές δηλώσεις περί του θέματος.

"Ξέρουμε ότι βγάζει επίσημα το κανάλι. Εγώ θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω. Είμαι ενθουσιασμένη με την ιδέα, αν τελικά γίνει, και κατά τα άλλα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Για εμένα δεν θα αλλάξει κάτι αν τελικά δεν δοθούν χρήματα για να μειωθεί το budget. Ακόμα και στις πρώτες συζητήσεις που είχαμε κάνει την προηγούμενη σεζόν δεν είχα ρωτήσει για χρήματα. Δεν ασχολήθηκα... Μου λένε «Θέλεις να ξέρεις;», λέω «Δεν με νοιάζει».

Τελικά αν θέλεις να κάνεις κάτι μέσα από την καρδιά σου, δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το οικονομικό, αρκεί να έχεις καλό αποτέλεσμα και να σε αγαπήσει το κοινό. Κι όσο για τη Μαριάντα... αυτό το έχει καταφέρει εδώ και καιρό, και αν τελικά συμμετέχει στο συγκεκριμένο Show... τη βλέπουμε και νικήτρια!

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση