Menu
A+ A A-

Όλοι οι Αθηναίοι εχθές, απόλαυσαν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Φοίβου στο ΟΑΚΑ, και φυσικά τραγούδησαν όλοι εκείνοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ο αγαπητός συνθέτης.

Δέσποινα Βανδή, Νίνο, Θάνος Καλλίρης, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Έλλη Κοκκίνου και πολλοί ακόμα... αλλά έκπληξη προκάλεσε από την αρχή, η απουσία του Γιώργου Λεμπέση, ο οποίος ξεκαθάρησε στο κοινό, τον λόγο για τον οποίο δεν βρέθηκε εχθές ούτε στη σκηνή... αλλά ούτε και στην εξέδρα.

Το σχόλιό του στο Facebook... τα λέει όλα: "Με ρωτάτε συνέχεια για ποιο λόγο απέχω από την αποψινή εκδήλωση-συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου. Η απάντηση είναι μία και είναι απλή: ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ!"

Τελικά... δεν υπήρχαν οι "Κατάλληλες Προϋποθέσεις" και ο πολύ γλυκός Γιώργος Λεμπέσης, έμεινε έξω από όλο αυτό και δε φάνηκε να τον πείραξε και ιδιαίτερα.

 

Από την Κική Βασιλειάδου.

alt

Η είδηση δεν είναι αποκλειστική. Το συγκεκριμένο κείμενο που περιέχεται στο www.energy966.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Κικής Βασιλειάδου, για λογαριασμό του Ράδιο Energy 96.6 Fm, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975).
Απαγορεύεται
η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή αυτού του κειμένου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση